Activiteitenfonds Vereniging KITLV

De Vereniging KITLV nodigt haar leden actief bij te dragen aan het verwezenlijken van de doelstellingen van de Vereniging. Alle leden kunnen voorstellen indienen voor eigen activiteiten (seminars, lezingen, publieksmiddagen etc.) die toegankelijk zijn voor wetenschappers en het brede publiek. Daarvoor is per jaar €10.000 beschikbaar, ter ondersteuning van 5 à 6 activiteiten. Daarnaast is €6000 beschikbaar voor het Jaarcongres.

Een aanvraag ter ondersteuning kan worden ingediend door leden van de Vereniging. Ondersteuning zal worden betiteld als subsidie, matching wordt niet vereist.

Er kan voor twee soorten activiteiten worden aangevraagd: kleine aanvragen of een jaarcongres-aanvraag. Kleine aanvragen kunnen zowel gespecialiseerd en voor een kleiner publiek, als ook breed van opzet voor een groter publiek zijn. In vorm zijn ze vrij en meer geschikt om ook de grenzen van de thematiek en doelstellingen van de vereniging te exploreren. Jaarcongres-aanvragen richten zich qua onderwerp en vorm op een groter en meer divers publiek en positioneren zich meer in het hart van de thematiek en doelstellingen van de vereniging.

Lees meer over de criteria.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.