• Dit evenement is voorbij.

Online Algemene Ledenvergadering

25/06/2020 @ 16:00 - 17:30

Event Navigation

Geachte leden van de Vereniging KITLV,

Het bestuur van de Vereniging KITLV hoopt van ganser harte dat het u allen goed gaat in deze vreemde tijden van Covid-19. Gezien de Corona-maatregelen was het niet toegestaan om de Algemene Ledenvergadering (ALV) en onze publieksmiddag doorgang te laten vinden.

Echter, aangezien het bestuur statutair verplicht is om ieder jaar aan de leden verantwoording af te leggen voor activiteiten en financiën, nodigen wij u uit voor een digitale ALV op donderdag 25 juni a.s. om 16.00 uur via het videoconferentie programma Zoom. De agenda en de stukken zijn hieronder te vinden.

Het bestuur realiseert zich dat er leden zijn die hebben aangegeven communicatie van de Vereniging per post te willen ontvangen. Onder de huidige omstandigheden van zeer beperkte toegang tot het gebouw van de KITLV en evenzeer beperkte administratieve ondersteuning daar ter plaatse, is het helaas niet mogelijk om alle stukken fysiek te versturen.

Om de ALV in goede digitale banen te leiden is het nodig dat u zich aanmeldt via [email protected] U ontvangt dan een email met instructies en een link naar de bijeenkomst in Zoom. Via deze link kunt u deelnemen aan de digitale ALV. Het is niet nodig om het programma Zoom op uw computer te installeren.

We hopen velen van u op 25 juni digitaal te kunnen verwelkomen!

Bijlagen
Concept notulen ALV 28 juni 2019